Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
Уважаеми lakosste,
предполагам, че не сте успял да прегледете съобщението до Вас и e-mail-а от нашия търговски директор - г-н Колицов, но се надявам, че ще успеете да се свържете с него. Още веднъж неговите координати са: 0888401421, e-mail: veselink@ekon-bg.com
Ако не успеете, моля не се колебайте и звъннете или пишете на мен :0887784483 - Роберт, e-mail: robert@ekon-bg.com или на официалните координати за връзка на фирмата - тел: 024912333, факс 082837801, e-mail: sales@ekon-bg.com; office@ekon-bg.com.
Бих желал да заявя, от името фирмата производител, че АКО проблемът е предизвикан от наша боя всички разходи по отстраняването на проблема ще бъдат за сметка на фирмата. За да реагираме адекватно е необходимо да проверим ситуацията на място, тъй като досега не сме имали подобни оплаквания.
Това естествено важи и за всички майстори и потребители, имащи каквито и да е забележки относно качеството на продуктите PASTELO.
Уважаеми Тани, ако имате някакви оплаквания също не се колебайте да се свържете с нас.
Роберт Бюлбюлян[/b]
Тани - модератор
Daniela_Peikova написа:
Уважаеми Тани, ако имате някакви оплаквания също не се колебайте да се свържете с нас.
Роберт Бюлбюлян[/b]
Става въпрос за цвят "минзухар" , но това беше през лятото. Ще питам собственика дали пази останалите две баки и ще Ви демонстрирам "ефектите"

Може би и аз да греша при нанасянето на вашите продукти! Лично аз , а съм сигурен , че и всички мои съфорумници , ще се радваме да ни дадете практически съвети за работа с Вашите продукти! Като се започне от необходимите инструменти , материали , последователност на полагане и време на съхнене и т.н. Благодарим Ви предварително!
Уважаеми Тани,
отонсно Вашият проблем - моля (по възможност) да ни изппратите партидният номер и-или датата на производство на въпросната боя. Ние пазим контрамостри от всяка произведена боя и така ще можем да проверим за несъответствия в качеството. Друг вариант е да ни заведете на място. Естествено ако има проблем причинен от наша, некачествена боя, възстановяването е за наша сметка.
Колкото до нашите съвети - ще ги поставя тук, ще открия нова тема, а до 2 седмици ще ги има качени и на нашият сайт - www.ekon-bg.com
Благодаря Ви за вниманието.
Не се колебайте да питате, да се оплаквате или да желаете промени в продуктите ни
Поздрави

Общи съвети за боядисване, на нова основа
Подгответе добре основата, върху която ще нанасяте боята. Винаги почиствайте и обезпрашавайте повърхностите, които ще обработвате. За заздравяване на основата и за намаляване на разхода нанесете PASTELO импрегниращ грунд

Нанесете PASTELO Латексна боя в два слоя. Това ще осигури икономия на Цветен латекс (ако решите да оцветявате стените след това), защита и по-лесно достигане до желаният цвят.

Нанесете PASTELO Цветен Латекс в един или повече слоя, в зависимост от наситеността на цвета.

За избягване на релефна (неравна) повърхност, вододисперсните бои се разреждат с вода до постигане на задоволителна гладкост на филма.

Всеки следващ слой се нанася след много добро изсъхване на предходният – от 2 до 4 часа, в зависимост от температурата.

Ако ви е необходима повече от една кутия боя от един и същи цвят, смесете общото количество в един съд. Смесването на боите е възможно само ако са от един и същи вид и цвят.

Ако не сте намерили точния нюанс на боята, можете да я смесите и коригирате цвета с тониращи пасти. Те могат да се прибавят към почти всички видове вододисперсни бои. Задължително условие е да бъдат не повече от 10 % от количеството на боята, защото иначе боята ще се пресече. Тъмни (акцентни) цветове не е възможно да се получат чрез добавяне на Тонираща паста независимо от количеството й.

Всички бои, стават по–тъмни, след като изсъхнат.
lakosste - специалист
Искам да благодаря на ЕКОН че се отзоваха толко бързо.Специално дойде представител на фирмата и ще ми съдействат за да оправим проблема.Скоро ще завърша ремонта и ще пратя снимки какво е станало.Хората даржът да боядисам пак с тяхна боя и ще го напрявя защото ме увериха че няма да има никакъв проблем.
ясно почти все по данной теме
Последна промяна от aleksi79 на съб дек 26, 2009 2:30 pm, променено общо 2 пъти.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
lakosste написа:
Искам да благодаря на ЕКОН че се отзоваха толко бързо.Специално дойде представител на фирмата и ще ми съдействат за да оправим проблема.Скоро ще завърша ремонта и ще пратя снимки какво е станало.Хората даржът да боядисам пак с тяхна боя и ще го напрявя защото ме увериха че няма да има никакъв проблем.
Благодаря и на мен че задвижих нещата :lol: Абе хора, сещайте се да си кореспондирате, в наше време е лесно и евтино :-D
masteradmin - майстор
Оня ден си купух оцветен латекс за 2-та нови офиса. За тавана задължително Дисповит. Нищо не е толкова добро и толкова бяло.
За стените се колебаех между Pastelo и CasaBella.
Първо Пастело беше с най голяма разфасовка от 16кг и то в МосюБриколаж (куца им дистрибуцията явно)??? и второ CasaBella 25кг беше колкото Pastelo 16kg и двата бяха оцветени. Познайте кое си купих. Та значи с половин сърце отворих CasaBellat-a - оказа се перфектен - препоръчвам го на всички.
Това което мога да посъветвам любителите бояджии е да внимават от къде купуват латекса (да не е измръзвал) и да му гледат датата на производство, а след това марката и цвета.
lakosste - специалист
lakosste написа:
n_a написа:
Пратих на ЕКОН линк към темата. Писмото е отворено в 8 сутринта... дано са такива, да отговорят.
благодаря ти
не съм пропуснал да ти благодаря.все пак това че им прати линк наистина заслужава благодарност е както и на всички които писаха в темата и искаха да помогнат.
благодаря на всички.
lakosste - специалист
aleksi79 написа:
Здравей,пиша ти защото доста време разеснявате тази тема,и да не си изхабиш новата боя на вятъра.Ти имаш в стаята си на100% Мухъл.Не боядисвай!Третираи с препарат за премахване на гъбичната плесен.Докато го правиш не влизай в стаята,миририше на хлор.Като изсъхне след 10-на дни свали латекса,Шпакловай с Шпакловка,Която действа срещу мухъл(на Боро н-р).Ако грундираш само с акрилни гриндове,И Боята задължително да не е латексна-трябва да е боя на водна основа.Нищо друго няма да те спаси.
проблема не е в боята или мухала а в оцветителя в магазина са го държали доста време и то на студено от там идва проблема.при това положение всяка боя има вероятност да се прецака.
maestro.m - специалист
казах ли ти веднага какъв е проблема?добре че не послуша някои велики майстори да пръскаш с отровите после да къртиш боята,след това пак да шпакловаш.сега едно голямо благодаря на модераторите за тоя сайт,защото много се съмнявам че от ЕКОН щяха да ти направят ремонта за тяхна сметка ако не беше писнал тука.в една машина за оцветяване има 15-16 л. оцветители с които се оцветяват тонове боя ,смятай що народ е изгорял едвали ще тръгнат на всички да оправят проблема .

Тема "някой да даде спешно съвет" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: