Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
tokuro40 - специалист
старите които бяха с казанче за посните бои :prayer:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
decorating_walls написа:
и кой валяк по-специално би направил перфектната декорация и би дал ефект? :?
перфектната декорация и би дал ефект????
decorating_walls - напреднал
:)
Последна промяна от decorating_walls на чет дек 04, 2008 3:21 pm, променено общо 1 път.
asinka - специалист
Тези, предназначени да правят ефекти, предполагам.
Точното устройство, в подходящите ръце, прави чудесни ефекти.
А и зависи кой какво иска да постигне в дома си.
Някои харесват стил барок и тежки мебели, тежка декорация и интериорни решения.
Не бива да отричаш това, или онова, само защото твоето виждане е различно.
Natalka - специалист
Валяците за ефекти за поне 2 вида- едните са "силиконови" или гумени, а другите от материя подобна на гюдериите. Първите са за специални бои /с втвърдители вътре/, обиктновено боята се нанася и отгоре се минава с този валяк, за да отнеме както се казва от втората ръка и да направи ефекта. С вторите -декоративната боя се нанася върху основната. Обикновено те са и по-скъпи. А в Бриколаж и Практикер цените на първия тип валяци са много надути. Не би трябвало да са повече от 6 - 6,50 лв.
pipbel - майстор
Natalka

Дай малко снимки на твои работи
Току виж съм те наел след 1/2 година..... :cool:

Пък и за другите ще е интересно
Natalka - специалист
Влез в сайта от подписа ми или ела в магазина - ще ти покажа с удоволствие всичко,пък и по кафе ще изпием :)
$64EN - специалист
Natalka написа:
Ето нещо правено пак с фолио, но не с бои, а с мазилка
Изображение
много готино изглежда . може ли да споделиш с каква мазилка е правено? марморино :? или греша

поздравления и за другите творби много са хубави :respekt: :klatsch:
Natalka - специалист
Със стуко е правено, не е марморино. И за съжаление не е излязло от моите ръце, а на колеги, но материала е наш. А с твоето любимо марморино правихме една фасада, но още не готов обекта, за да го снимам.
$64EN - специалист
Natalka написа:
Със стуко е правено, не е марморино. И за съжаление не е излязло от моите ръце, а на колеги, но материала е наш. А с твоето любимо марморино правихме една фасада, но още не готов обекта, за да го снимам.
ох от това се притеснявах най-много :) . мармориното е любима на W123 , на мен за сега венецианската повече ми харесва , защото нямам наблюдения над другата :) все още
Последна промяна от $64EN на вт дек 02, 2008 10:13 am, променено общо 1 път.

Тема "декорация/шарки по стена" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: