Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
felice - специалист
С ясното съзнание, че много хора го правят - съвестно ми е да изхвърля ползвания разредител в канала :shock: и кутиите и парцалите след блажната боя в контейнерите...

Тук има много специалисти по боядисване, а и не само. Надявам се на отговор - вие къде изхвърляте тези отрови? :?:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
В канала и контейнера. Къде другаде? А батерийките? А знаеш ли, че хранителни продукти трябва да са пакетирани плътно в няколко найлона, залепени с тиксо и с надпис "негодно за консумация"? Ха!
felice - специалист
@ tokur4o: От Люлин 3 до Суходол не е далече, ама дали ще ме пуснат полицаите до бунището? :? И дали ще ми повярват, като им кажа защо отивам дотам.. :-D

@ n_a: Разредителя в канала.. Стига бе! :shock:

П.С. Батерии не ползвам, ама и за тях съм се чудел къде се изхвърлят, дам.. :)
tokuro40 - специалист
за батерийките не се чуди ,ами ги носи в секс шоповете
там за една ти дават един презерватив :lol: :lol:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Защо ти лично до бунището? Нали грацкия боклук там си го носят?
Какво те шашка "разредителя" в канала? Течности къде другаде? Ако смяташ за по-добре, остави го отворен и като се изпари....
Всъщност сериозно ли питаш или се майтапиш? Щото на моменти звучиш леко истерично като току-що прогледнал еко-пубер.
felice - специалист
Преди съвсем да се превърна в мезе - сериозно питах, да; мислех, че има нещо измислено по въпроса. Отдавна не съм пубер и никога не съм бил еко-фанатик. Ако трябва малко усилие, за да не тровя и цапам, го правя.

И все още си мисля, че да хвърлям отрова в канала е свинщина ... :evil:

Добре де, ако няма други идеи - всичко се изпарява и опаковките заминават в кофата... :|
solo5 - майстор
n_a написа:
грацкия боклук
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: алоу граЦки :-D
emil_v r - майстор
felice написа:
за да тровя и цапам, го правя.

И все още си мисля, че да хвърлям отрова в канала е свинщина ... :evil:

Добре де, ако няма други идеи - всичко се изпарява и опаковките заминават в кофата... :|
No i towa e swinstina , kato se izpari taa smrad ste iztrowi pickite koito letat .
Ф Хвърляй всичко от терасата , нали е гето Люлин онова ще попие в земята за миг , а кутийте ще ги съберат ония от Волф .
Нали за това вземат милиони .
felice - специалист
Да - ама намеква, че акъла ми е деЦки :headbash:

:lol: :lol: :lol:

Тема "Къде да изхвърля разредителя и кутиите от блажна боя?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: