Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
mitko414 - специалист
Накратко, може ли да се използва оцветителя Хамеликон за фасаген за външно боядисване?
Вчера си купих фасаген и две кутийки от тониращата боя, но получения цвят ми се видя блед. Днес си купих още две кутийки и направих "грешката" да прочета упътванията и сега забелязах, че пише "продукт за матови покрития за вътрешни стени и тавани - ППВО 75/20". На лицевата страна на етикета пише "за оцвятяване на стени и фасади в пастелни тонове". Е, някой виждал ли е ВЪТРЕШНА фасада? Направо съм в шах какво да правя?
Моля, някой ако е използвал този оцветител за ВЪНШНО боядисване да сподели.
Благодаря.
Последна промяна от mitko414 на чет авг 07, 2008 11:49 am, променено общо 1 път.
masterval - майстор
Смятай, че ти ще си първият.
Сподели след това (Не че ще има кой знае какво)
mitko414 - специалист
masterval написа:
Смятай, че ти ще си първият.
Сподели след това (Не че ще има кой знае какво)
Благодаря за отговора на специалиста.
masterval - майстор
Извинявам се, но не съм специалист.
Както писах, ти ще си първият.
А оцветителите са си слабички - вчера се мъчис с един цианово жълт.
Както и да го бърках, все вървеше към розовото.
Все пак пиши след няколко месеца, има ли промяна в цвета :wink:
mitko414 - специалист
Наистина са слабички оцветителите Хамеликон и не ги препоръчвам на никого.
В боята добавих още една опаковка "Пигментна Тонираща Паста" на Оргахим едва тогава се получи нещо близко до желаният цвят. Утре ще боядисам едно парче гипсокартон да имам за сранение след няколко месеца за промяна на цвета.
Мен повече ме притеснява да не би Хамеликоните да са променили качествата на фасагена и да не се разтече при проливен дъжд, но нищо не мога да направя освен да чакам.

Тема "Питане за тонираща боя Хамеликон" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: