Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
racer - специалист
здравейте!
имам да ремонтирам стара спалня-панел първи етаж.на хоросан стени/таван,на тавана вар,на стените някаква постна боя.но е пушено много-цигари,дърва,въглища и нафта са горени...а не е мазано от 20 години...тавана и горната част на стените са черни,напълно черни...
почнах да мия тавана със сапункена вода,но не ми хареса нещо ефекта...после пробвах да стържа с шпатулата,и цял един слой се отлепя...отдолу изведнъж става от черно бяло :-D но много гаден прах гълтам :igitt: :lepra: и търся начин да свърша работата без да свалям чернилката:стените все някак ще се оправя-ще сложа дуплекс тапети на груд боро контакт,и толкоз.но тавана как да побелее?ще стане ли само с грунд+сатен+вар? :wink: :roll:
благодаря предварително! :gott: :cool:
racer - специалист
от четенето на това:http://clubs.dir.bg/showflat.php?Board= ... t=all&vc=1
се замислям,че няма да стане без стържене...мисля или да си взема някаква маска против праха и да стържа,или да мина с някакъв дълбокопроникващ грунд и после тънко сатен?

Тема "сваляне на стара постна боя(опушена)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: