Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
Майстор бояджия ни предложи да боядисаме стаята за която го бяхме наели с фасаген на PASTELO. Мазилката на стените е доста неравна, грапава не е шпаклована и с тази боя , която и оцветихме се получи много добре. Боядисването е доста лесно за изпълнение, лесно се оправят грешки, не се цапа , не става на облаци.Притеснява ме обаче да не би да е вредна тази боя за вътрешно боядисване. Предстои ми да освежа и дрегите помещения, но се колебая. Дайте мнение.
Time2Burn - специалист
не разбирам "идеята" да се боядисва с фасаген. Защо?
с латекс за вътрешно не става ли? Или не съм чел внимателно, или фасагена сте го набавили от някъде без пари...
GLOBUS - помощник
С PASTELO не препоръчвам на никого да боядисва!Адски много мирише и ако не се лъжа беше на силиконова основа!
Уважаеми господа,
вододисперсните бои PASTELO са абсолютно безвредни. При правилна употреба. Не става за миене, къпане, ядене.
Фасадната боя е за боядсване на фасади. За вътрешно боядисване препоръчваме Латексна боя, Цветен латекс, Високопокривен латекси, Санитарен латекс или някоя друга боя за вътрешно приложение.
НЯМА боя за вътрешно приложение, в която да има силикон. Силикон се добавя САМО в бои за външно приложение. Неговата цел е да отблъсква водата.
Роберт

Тема "вътрешно боядисване с фасаген" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: