Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
BanoTheWolf - специалист
Здравейте!

Интересува ме какво мече е най-подходящо за нанасяне на латекс върху гипсокартон? Първа ръка нанесох с едно мече, което е като пухино или по-скоро като прежда,парцал, но се получи малко релефно и това не ми харесва много. Сега леко финосвам и ще търся подходящо мече :) Надявам се да ми помогнете с подходящи съвети и опит. На места си личи шпакловката че е лоша, но определено и мечето не е качествено или поне не е за тази цел.

Чао!
yakinceto - специалист
навсякъде продават от овча кожа нанася равномерно
masterval - майстор
Чудех се, защо никъде не виждам вече мечета с овча кожа, а те били се продавали навсякъде в Ямбол...
Има проста зависимост, колкото по-дълъг е косъма, толкова по неравни повърхности можеш да боядисаш. Овчата кожа е с най-груб и непредсказуем рисунък, освен това често прави ръбове.
За г/картон препоръчват късокосмести, но те толкова фино "шепнат" по стената, че трудът е 3 пъти повече, а резултатът мен поне никога не ми е харесал.
BanoTheWolf - специалист
Тия дни ще постна снимки на мечето и на резултата от боядисването да изкажете мнение :) Гипсокартона мисля стана доста добре, но боята се получи релефна и май има ръбове :)
Благодаря за отзивите Ви !
BanoTheWolf - специалист
Ето това е мечето :)
и стените...

Прикачен файл

me4e.JPG
Мечето
me4e.JPG (27.59 KиБ) Видяна 4701 пъти

Прикачен файл

Picture 004_stena.JPG
Стената с бежово
Picture 004_stena.JPG (11.2 KиБ) Видяна 4702 пъти