Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
За сетен път се убедих, че не биват. Ниската цена излиза скъпо. Никаква покривност, уморително полагане с много разтриване. С една ръка няма начин да стане даже и при идеална основа. И странно, при подобна гъстота по-голям разход на метър. Оргахим.
Dimany - специалист
Аз отдавна съм се отказал да се мъча с всички БГ бои ,толкова проблеми съм си навличал ,че....... понякога ползвам само тонерчета на мегахим да коригирам някои други бои ...но не сам сигурен за избледяване и ТН ...то и за това не давам гаранции :-D
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Е, аз съм прос испълнител. Сичко можем, сичко прайм.
housedoktor - майстор
Странно,оргахим е идеален компромис между цена и качество.Аз ги ползвам от години и при ПРАВИЛНО нанасяне са чудесни
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Готова тонирана? Няма начин! Само базата на другата е над 2 пъти по-скъпа от тази, готовата.
Нямам опит с други бои. Само Оргахим и Мегашит. Оргахим като цяло са ОК. Впрочем и в двата им магазина са супер консултантите. За всяка конкретна боя обяснения как се нанасят. Като че ли са го правили.
Dimany - специалист
Че възможно е ..в доста фирми консултантите са задължени да могат да се справят с боите които продават ...(мегашит :lol: ) Качество-цена има и доста други продукти ,които успяват да се класират ...хелиос -спектра примерно ....ако някои е пробвал ,то знае :)

Тема "Готовите тонирани" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: