• 1
  • 2
Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
michael78 - специалист
Дайте идея как по-лесно и по-бързо да изшкуря фино шпакловката на един нов апартамент? На ръка ми се струва много трудоемко.Имам един любителски виброшлайф - дали мога да го използвам?
masterval - майстор
Ако искаш да се научиш и да шпакловаш - може!.
Хич никаква шкурка да няма, пак ще набразди стената :-D
michael78 - специалист
виброшлайфа е само предположение.На ръка съм го правил и става добре,но ми писва много бързо. Просто питам има ли някакви трикове, които улесняват и ускоряват шкуренето. Знам за тези супер машини като Giraffe, с които ще изшкуря целия апартамент за 2 дни, но за съжаление май не се отдават поднаем, а цената им е колкото би взел майстор за финна шпакловка и боядисване. :cry:
masterval - майстор
По-лесно става с лампа, но това сигурно го знаеш. Трупчетата с мрежеста шкурка улесняват работата, но пък я забавят...
А бързо - само ако шпакловчика е добър, а и зависи с какво е шпакловано.
Накратко, хващай се :wink:
michael78 - специалист
masterval написа:
По-лесно става с лампа, но това сигурно го знаеш. Трупчетата с мрежеста шкурка улесняват работата, но пък я забавят...
А бързо - само ако шпакловчика е добър, а и зависи с какво е шпакловано.
Накратко, хващай се :wink:
Това ми остана като опция.Шпакловано е с колоркит и пада лесно.Мисля, че ще се справя, с повече упорство.за лампата-наистина знам, вече е подготвена. благоодаря за съветите :cool:
BanoTheWolf - специалист
Бързо става с лентов шлайв, ма го прави огледало ти казвам. По-добре не пробвай обаче, щот върти лентата шкурка на много големи обороти и може направо да я свали - аз така пробвах на един м2 :) Освен ако няма някои шлайфове дето да си регулираш сам оборотите :?
На ръка наистина е най-добре ...
silllveto - Майсторица
Щом ти е писнало хвани жена ти да шкури. Моят мъж така направи :sad:

Нали си сложил шкурката на едно такова като маламашка.
michael78 - специалист
Шкуря с едно пластмасово устройство, на което има щипки за захващане на шкурката. Тази джаджа ляга добре в ръката и прави шкуренето леко. Голям проблем остава прахта.В края на един сеанс човек става целия бял и ако се занимава само с това, силикозата му е в кърпа вързана :?
beos - напреднал
:? За каква лампа става въпрос, че не схващам за какво говорите !?
masterval - майстор
Най-лесно става, както писа Силвето, ама никой не ще да се пробва :-D
  • 1
  • 2

Тема "Шлайфане на стена" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: