Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
toni0511 - напреднал
Здравеите, моля за малко помощ от колеги които са боядисвали стени с пистолет.Аз, цял живот съм си боядисвал с валяк и няма проблеми - обаче имам стар клиент който държи да му боядисам къщата вътрешно с пистолет. Човека ми осигурява доста работа ,така че не мога да му откажа.Ако може някои да каже доволен ли е от пистолета си или да препоръча някакъв, ще съм благодарен.
Стефан - майстор
Според мен, проблема не е в пистолета. С пистолет се нанася минимално покритие. Ако основата е грапава, смятам, че няма да се получи добре. За да запълниш някоя дупка, трабва да задържиш. Може да се стече. Другия вариант е, да нанасяш тънко на няколко пъти.
toni0511 - напреднал
Значи проблема на моя клиент е че някой е боядисал къщата на дъщеря му с пистолет и той човека е решил да и покаже ,че и на него ще му я боядисат с пистолет. Стените са глатки на гипс.
Стефан - майстор
Съревнование, демек. Вземи му парите тогава.

Тема "Боядисване на стени с пистолет" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: