Здравейте, идва и при мен момента с боядисването. Коя от двете бои бихте ми препоръчали - Фауст или Леко? При Фауста ми харесва, че могат да ми го тонират на място и то в доста по наситени тонове отколкото се продава Леко-то. При Леко-то ме привлича ниската цена и евентуално доброто качество- около 44 лева за 16 килограма. Знам че има и доста по-добри бои, но боя с цена за литър колкото минималната работна заплата не ме влече много. Ако все пак взема малко такава, да я използвам за акцент на някоя малка стеничка или колона, възможно ли е отдолу да мина с бяло на някоя по-евтина боя, примерно Леко, за да имам по малко разход на скъпата боя? Съвместими ли са и да очаквам ли някакви проблеми? Също така с какво е най добре да боядисвам - с мече от булана?
root666 написа: Ако все пак взема малко такава, да я използвам за акцент на някоя малка стеничка или колона, възможно ли е отдолу да мина с бяло на някоя по-евтина боя, примерно Леко, за да имам по малко разход на скъпата боя? Съвместими ли са и да очаквам ли някакви проблеми?били ми казал ако обичаш защо отдолу искаш да минеш с нещо бяло
всички бои на една и съща оснва са съвместими,могат да се смесват