• 1
  • 2
Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
IMI - напреднал
предстой ми боядисване на стълбище 4 етажа
имам идея да го направя в 3 цвята като на таваните да са бели а за стените и страни на стълбището не мога да реша имали нещо да погледна защото доста разглеждаш но не видях нещо което да ми заинтересува
ако имате някоя идея може да я споделите
също каква боя да използвам
housedoktor - майстор
Защо не направиш цтените и таванае един цвят с цокъл на около 1,5 метра в друг цвят.Смесването на по-ве4е от 3 цвята не винаги е удачно.Четвъртия цвят ти дава дограмата на стълбището.А и е мнооооого по лесно да не отсичаш таваните
IMI - напреднал
не съм мислил за това
но и това е идея
IMI - напреднал
каква марка боя да използвам препоръчват Крафт и Хамеликон коя да използвам
housedoktor - майстор
хамелекон и леко интерин са достатъчно добри за целта
IMI - напреднал
a Крафт спрямо хамелекон и леко интерин как е по добра ли е
и трябва ли да се грундира
грунда не запечатва ли стените да не могат да дишат
кака Лара - специалист
Не казваш каква ти е основата - мазилка, шпакловка, 3 пласта стара боя, тапети...?!
Грунда ти спестява ядове и 1-2 ръце допълнително боядисване, ако отдолу имаш 3 пласта 'недишаща' боя, има ли зна4ение дали грунда 'диша'?
Spokoiniq - майстор
И СотоХрома латекса става, 52лв тонирани 25 кила за стълбището на моя вход, евтино и прилично
Spokoiniq - майстор
И СотоХрома латекса става, 52лв тонирани 25 кила за стълбището на моя вход, евтино и прилично
IMI - напреднал
шпакловката ми е нова
шпаклована е преди 2 месеца с Боро
  • 1
  • 2

Тема "боядисване на стълбище" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: