• 1
  • 2
Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
Еклектик - специалист
Има ли подходяща боя за декоративно боядисване на сив воалит с посипка?
EDI - майстор
Няма смисъл от боядисване пък и нищо няма да издържи на водата и снега.
Еклектик - специалист
Това сигурно ли е. При това развитие на технологиите. Просто не искам да виждам два квадрата сива гума. Има такива пластични бои, грундовe... С акрилна боя не става ли?
laki1968 - специалист
на изомакс има червена течна гума с която може да го намажеш,тамън ще стане и по сигурно..........
Еклектик - специалист
Вероятно ще свърши работа, стига да има период на пластифициране поне час-два, защото мястото е неудобно за работа
svetliopi44 - Чирак...
Не вероятно а ще свърши работа ... мажеш слой около 1,5мм и бегаш ...то ще си се втвърди стига да не валне близките 4 часа дъжд ... :)
kokopi4a - специалист
laki1968 написа:
на изомакс има червена течна гума с която може да го намажеш,тамън ще стане и по сигурно..........
Тази течна гума става ли за бетон или иска и някакъв грунд преди нея? Колко и е цената за 20 квадрата? В гаража ми малко се мокри плочата през зимата и отвътре се появи един бял мъх които пада от тавана,мисля да го правя скоро ,но още не е на дневен ред ,а и се чудя с какво да е.
kokopi4a - специалист
мерси,вече съм наясно,но само не разбрах за цената.Имаш ли представа за 20 кг разфасовка?
svetliopi44 - Чирак...
Кофата 20кг е 49 без ДДс ... ако вземеш чувал 25 е 52.50 без ДДс
  • 1
  • 2

Тема "Боядисване на воалит с посипка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: