Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
Привет на всички
На шега започнах освежаване на спалнята,но понеже ми дойдоха цветни идей ,а целия апартамент е бял стана голямо бяло боядисане.Понеже ми е за първи път искам да попитам как мога да се отърва от доста мухъл по стената в кухнята.Изшкрен е и сега незнам да се запечатва ли с грнд или да се пръска с препарат и да се боядиса после.

Вторият яд е ,че спалнята е със запазни тапети и мисля върху тях да рисувам

Благодаря за отделеното време...
mim - специалист
може ли аз, може ли аз!
след като е отстранен самият мухъл, време е да се отстрани и причината му за появяването, а те са много и за тях е писано във форума още повече

зависи с какво ще рисуваш върху тапетите и зависи и от тапетите
laki1968 - специалист
шкуренето на мухъл е голяма грешка-мн. е токсичен и при шкурене се разнася.достатъчно е да се напръска с препарат
zmeios - специалист
Мухъл се маха с белина - не с шкурене! Кеф ти обикновена белина, кеф ти Саво (което си е белина)...

Но трябва непременно да се открие и отстрани първичния проблем. Мухъла НИКОГА не е проблем, а само негово проявление!
Master_Kenobi - V.I.P.
Колеги, не отвличайте жената от съществото на проблема!
А mim го каза:
mim написа:
...след като е отстранен самият мухъл, време е да се отстрани и причината му за появяването, а те са много и за тях е писано във форума още повече...

Тема "Бояджийски проблеми" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: