Сменях дограмата в хола. Махането на старата беше доста трудна задача, падна доста от мазилката. След монтажа на новата дограма, съответно "обръщане", подмазване, гипсова щпакловка и накрая боядисване. По съвет на "приятел" /продавач в магазин за бои/ купих Пастело - грунд и латекс. Още след грундирането, се появиха "резерви" към продукта. Тъй като, между грундирането и боядисването с латекс минаха няколко дни, за по красиво сложих первазите /паркета и первазите са от естествен нелакиран дъб/ и панелите на електрическите ключове и контакти. Не ме питайте, как съм ги махал после...всичко беше залепнало супер здраво!
Стигнах до извода, че така наречения "ГРУНД" е лепило С200 разредено с вода
Проблемите продължиха и при боядисването. Няколко участъка по стената, просто не искаха да бъдат боядисани
Смених три различни валяка, пробвах и с гъст и разреден не и не! Чак на ЧЕТВЪРТАТА ръка, нещата се пооправиха. Казвам "пооправиха", но като цяло резултата е трагичен.
До сега съм боядисвал с продукти на Мегахим и никога не съм имал такива проблеми. За мен продукт от тази марка/фирма повече никога!
За тези ***лу** става дума:

Стигнах до извода, че така наречения "ГРУНД" е лепило С200 разредено с вода

Проблемите продължиха и при боядисването. Няколко участъка по стената, просто не искаха да бъдат боядисани

Смених три различни валяка, пробвах и с гъст и разреден не и не! Чак на ЧЕТВЪРТАТА ръка, нещата се пооправиха. Казвам "пооправиха", но като цяло резултата е трагичен.
До сега съм боядисвал с продукти на Мегахим и никога не съм имал такива проблеми. За мен продукт от тази марка/фирма повече никога!
За тези ***лу** става дума: