Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
Здравейте! Много бих искал да си боядисам стените в хола в 4 различни цвята, но не знам кои цветове се съчетават добре. Иска ми се да са меки и светли цветове. Не искам нищо тъмно, просто ако можете да ми кажете някакви цветови комбинации и кои цветове да са един до друг. Кои на големите и кои на малките стени. Ламината ще е тъмен а секцията светъл махагон. В последстви мися да купя диванче в цвят - зелена ябълка или жълто.
Благодаря предварително!
diduli - специалист
Миналата година боядисахме децката стая по този начин.Отиваш в един магазин в който правят(оцветяват )бои.Там има голямо разнообразие.Ние лично избрахме пастелни тонове (зелено,кремаво,лилаво и оранжаво).Така казано изобщо не си пасват но нее така.Като отидеш в магазина ти дават няколко каталога от които ти си избираш и си ги напасваш според мебелите които разбирам че имаш,или вече си избрал.това е общо взето.Трябва да отидеш в магазина и сам да прецениш.Един съвет.Не слушай много магазинерите заштото много не са в час.Надявам се да не обидя някой.
masteradmin - майстор
Хармонични съчетания
Поиграи си с цветовете това е много яко
може да правиш както съчетания с топли така и с студени цветове. Има и опция пастелни при избор на tetrad генерира 4 цвята. :)

Тема "Съчетание на 4 цвята" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: