Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
bibiqn - специалист
Предстои ми да боядисам тавана на баба ми, но той е доста опушен.Направо си е черен.Та мисълта ми беше как се процедира преди полагане на латекс.Ако зашкуря после грунд дали ще стане?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Под опушеното каква е боята?
bibiqn - специалист
n_a написа:
Под опушеното каква е боята?
Пак си е латекс мисля пастело но 2-3 години се е опушил доста околу розетката.Мога да покажа и снимка ама ме е срам :)
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Няма нужда да те е срам и няма нужда от снимка. Измий със сапунена вода, изплакни и като изсъхне грунд и боядисвай. Щом е латекс и след като го измиеш, спокойно грундирай с разредена боя. Задължително всеки нов слой след изсъхване на предишния. Съобрази се със сезона и му дай повечко време.
bibiqn - специалист
Благодаря ще пробвам.но мисля че няма да се измие лесно доста е черно след малко ще снимам и ще пусна.

Прикачен файл

SP_A0037.jpg
SP_A0037.jpg (44.74 KиБ) Видяна 5180 пъти

Прикачен файл

SP_A0038.jpg
SP_A0038.jpg (49.71 KиБ) Видяна 5180 пъти
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Миенето не е за да се белне, а за да се махне повърхностния мазен и прашен слой. Инак новите слоеве просто ще се отлепят/отлюспят.

Тема "Опушен таван" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: