• 1
  • 2
Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Много моля за цени на материали и труд. Дет се вика за веднага ми трябва, а по нощите няма от къде другаде да събера информация.
За тея ефектните. мраморирани мазилки/бои питам :) .
maestro.m - специалист
около 35лв за м2 при светли цветове
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
maestro.m написа:
около 35лв за м2 при светли цветове
Това материали или труд или труд с материали?
maestro.m - специалист
ако те интересуват подробности питай
Natalka - специалист
От 35 лв/м2 доооо 50 лв/м2 - зависи от къде и какво е стукото. Дали е варов продукт или акрилен.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Значи ми давате разлика в цена от материал, а сега говорих с майстор (истински :-) който даде разлика в цена 15лв в зависимост от основата!
Така. Някой да има представа от цена в ЕО? UK? За труд.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
maestro.m написа:
ако те интересуват подробности питай
Интересуват ме. По средата съм между български майстор и чужд инвеститор. Колкото повече знам, толкова по-добре за всички.
Natalka - специалист
За Англия незная, но в Италия знам, че цената достига и до 100 евро на квадрат ако стукото се нанася с шпакла от порядъка на 3-5см. Когато материала е на акрилна основа се оцветява в много повече цветове/ около 2000/, по-здрав е, но пък и по-трудоемък.
maestro.m - специалист
В EO и UK се бачка на час и какво общо има това с Русе.В БГ цената е около 17-18 лв на м2 положено от фирма с гарантирано перфектно изпълнение.Нещо не разбирам какво общо има между майстор и инвеститор.
  • 1
  • 2

Тема "Stucco - цени?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: