Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
asenkolev - помощник
Здравейте, нов съм във форума, но отдавна го следя и досега ми е помагал доста. Решен съм да си сглобя сам мебелите за баня. Относно изработването няма проблем, вече имам кухня и холна секция зад гърба си! Интерсуваме след сглобяването, с които точно материали да го третирам мдф-а? Просто не ги знам, като видове и като марки. Какво точно да купя? Кит за дърво. лак и боя? Мисля да го изработвам в домашни условия, така че начина на боядисване ще е с мече най-вероятно. Ще се радвам да ми препоръчате материали по трите позиции!
Благодаря предварително!
peter_m - специалист
Направо ти го казвам. Нищо няма да направиш в домашни условия с MDF-a. Ако знаеш каква е процедурата за боядисване, особено за баня .... Трябват и машини и опитна ръка ... колко пъти се шлайфа и пръска ... Направо се откажи (колкото и да не ми се иска да ти го казвам). Ще си спестиш време , пари и нерви. Това се отнася до лакирането на MDF (ако вземеш гол MDF). Вариант е да вземеш готови гланцирани(лакирани) плоскости и да мислиш как да "блокираш" там където си рязал. Или да си направиш детайлите и да дадеш да ти ги лакират.
mim - специалист
зависи какви са очакванията
резултат "като от магазина" може и да не постигне, но пък може да не е това целта

ние все още след 6 години си се радваме на едно домашно направено и боядисано шкафче от мдф в банята
peter_m - специалист
Визуално ще стане както човек си го направи, по-важното е да не проникне влага, че ...
8180 - майстор
Асен,
Изтрих др. тема - гледам тук дискутирате.
Успех.
asenkolev - помощник
Искам да постигна това, от тук се вдъхнових: http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... highlight=

Тема "Боядисване на мдф за баня?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: