Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
div0t0 - напреднал
За 2-ри път ми се налага да се допитвам до вас :). Въпроса ми е следния.... Предстои ми ремонт на антрето, решил съм да слагам гранитогрес на пода (това ще ми бъде 2-рото лепене :D ), защото е мокет :(. Стените са ми много неравни,а нямам финансова възможност да викам майстор за шпакловане,а аз нямам опит в това. Въпроса ми е може ли да ги мина с грунд и после да сложа релефен латекс? Ако може каква марка бихте ми препоръчали? За техниката на боядисване с него по-прочетох :? , но с удоволствие ще приема някой друг съвет :?: .

Мерси предварително
div0t0 - напреднал
Помощ че утря трябва да го правя :(
Армагедон - специалист
С нанасянето на грунд и релефен латекс няма да си изправиш стените, не влагам сарказъм в думите си, ама ти така си поставил въпроса :idea:
Каква е основата на стените, това е много важно :!: :!:
div0t0 - напреднал
Аз неискам да ги изправям, а просто да не се налага да се шпакловат. Съжалявам, че въпроса ми е малко неразбираем,но се опитвам да го направя сам и затова се обръщам към вас. Отдолу е груба мазилка. Утре ще сложа снимки.

Тема "Латекс за антре:марка,методи..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: