Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
nbr - специалист
Стаята ми е с бели стени и върху тях бежови пръски. Време е за ново боядисване, но не искам пак тази мацаница, а нормални едноцветни стени. Мисля да пробвам с шпакла да ги изстържа. Шкуренето ще е доста труден вариант. В стаята има мебели и нямам къде да ги изнеса, а ще ги попреместя в центъра. Как да стане по-бързо?
ИзображениеИзображениеИзображение
future - специалист
Е ми те стените ти пак ще станат едноцветни като ги боядисаш.Със съвсем леки отенаци от светлосянката.Иначе и с шпакла и шкурене няма как да се разминеш без прешпакловане.Само ще си направиш живота труден.Пробвай да боядисаш един квадрат и може да ти хареса.Според мен ще стане много хубаво , ама вкусове различни.
torbalan - Дървен философ
как се маха - с тесла, много "мамата"
и после - шпакловане наново...
Илиян Илиев™ - майстор
Опитай с чук, секач и манго или направо с канго.

Има едни широки накрайници по над 10см.

Дори да го правиш с канго пак ще трябва манго, че ръцете тежат.
Чаро - Акълия
Ц. Тва здаво ли се държи на стената?
Аз предлагам да огледаш за подкожушени и слаби места- махаш до здаво. Каква е боята и какви пръските? Според тях - грунд и отгоре шпакловка. Ако трябва тераколена (шпакловка за топлоизолация) и тогава фино.
Ако махнеш тва, такава работа ще си отвориш...:shock: -на ново мазилка и шпакловка.
nbr - специалист
Всичкото е латекс. Май ще мацам отгоре пък да видим какво ще излезе. Само по ъглите има малко за пооправяне, за което ще ми трябва помощ и го подкарвам така...
nbr - специалист
В крайна сметка решиш да го махам. Не пада много трудно и почти цялата стая я изчистих с брат ми за няколко часа. Утре очаквам вуйчо ми, който ще съдейства за шпакловката и ще видим какво ще се получи. Ще споделя крайният резултат :-D
djface - напреднал
Здравейте! Моята мазилка я махах с флекса с диаментен диск /диск за рязане на бетон/. С флекса дърпам назад не напред защото така се забива. Обаче страшно много прахоляк става. Задължително с маска и очила.
nbr - специалист
Аз процедирах с шпакла и шкурка с трупче. Махна се. Сега се мъча с шпакловка на пукнатини и нездрави места. Малко бавничко ми се получава, но пък ми е за първи път :)

Тема "Как се маха пръскана мазилка?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: