Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
новия12 - специалист
поставих нови фазерни врати. искам да ги облепя с фолио. смятам фолиото да го лепя с топъл въздух..едната врата ще е в мокро помещение...въпроса ми е - с какво трябва да ги обработя преди за залепя фолиото ??? предварително ви благодаря за компетентните отговори...
bayan - специалист
боята е доба основа за фолио но не грей много че фолиото като го дръпнеш се разтягаистава кофти, И ако имаш ползваишпатула от киче тя не драска фолиото.И ако има раздърлано по ръбовете на фазера го махни с макетен нож че там фолиото ша прави проблем
bayan - специалист
и ако фолиото е тънко гледай да има кой да държи ролката права чемного се мачка /то и другото с мачка / тъй че втори човек е добре да има
новия12 - специалист
благодаря ти колега за информацията.. ще ми е полезна.. :)
Hermes - напреднал
новия12 написа:
поставих нови фазерни врати. искам да ги облепя с фолио. смятам фолиото да го лепя с топъл въздух..едната врата ще е в мокро помещение...въпроса ми е - с какво трябва да ги обработя преди за залепя фолиото ??? предварително ви благодаря за компетентните отговори...
хубаво е преди залепване с фолиото вратата която ще се намира в мокрото помещение да се импрегнира с импрегнационен грунд за дърво "Леко" на Оргахим. Преди грундирането хубаво е вратата да се изшкури тоест подготви за импрегнатора. За другите врати не е задължително импрегнирането макар че след процеса фазера става до твърд и по трудно се поддава на стареене.
новия12 - специалист
благодаря ти и на теб колега... сега в събота ще ги захвана ... :)

Тема "въпрос за фазерни врати" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: