Здравейте .. не става мн ясно от заглавието, но въпроса ми е свързан с боядисването на стени и по-точно.. колко трябва да се изчаква м/у различните етапи. В момента всичко стаи са измазани и се шпакловат. Гледах някакви брошури, че трябва да чакам 3 месеца
след гипса за да се нанася боята?
Освен това .. майстора казва, че в/у гипсовата шпакловка трябва да мине 1 ръка колоркит, после грунд (бетонконтакт) и после да боядисва.. та тук идва и другият въпрос.. нужно ли е всичко това и ако да - то колко би трябвало да му дам за м2 за трите неща?
пп: препоръчаха ми сатенена боя Levis - вчера купих 5л .. но ми съдраха кожата за нея (162лв)
Гледах, че българските бои са значително по-евтини. Заслужава ли си да се набутвам за тази или по-скоро да се ориентирам към тези на Оргахим?
Благодаря предварително..

Освен това .. майстора казва, че в/у гипсовата шпакловка трябва да мине 1 ръка колоркит, после грунд (бетонконтакт) и после да боядисва.. та тук идва и другият въпрос.. нужно ли е всичко това и ако да - то колко би трябвало да му дам за м2 за трите неща?
пп: препоръчаха ми сатенена боя Levis - вчера купих 5л .. но ми съдраха кожата за нея (162лв)

Благодаря предварително..