Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
lazov85 - помощник
Здравейте .. не става мн ясно от заглавието, но въпроса ми е свързан с боядисването на стени и по-точно.. колко трябва да се изчаква м/у различните етапи. В момента всичко стаи са измазани и се шпакловат. Гледах някакви брошури, че трябва да чакам 3 месеца :shock: след гипса за да се нанася боята?
Освен това .. майстора казва, че в/у гипсовата шпакловка трябва да мине 1 ръка колоркит, после грунд (бетонконтакт) и после да боядисва.. та тук идва и другият въпрос.. нужно ли е всичко това и ако да - то колко би трябвало да му дам за м2 за трите неща?

пп: препоръчаха ми сатенена боя Levis - вчера купих 5л .. но ми съдраха кожата за нея (162лв) :shock: Гледах, че българските бои са значително по-евтини. Заслужава ли си да се набутвам за тази или по-скоро да се ориентирам към тези на Оргахим?
Благодаря предварително..
Spokoiniq - майстор
Колора е добре, но има много по-финни и лесни за работа материали (F2, Sheetrock) като за кит.Мазилката и гипса трябва да са ти сухи, а не да ги запечатваш с латекса, рано си го купил.Бетонконтакт се ползва за други цели, не за грундиране преди латекс!Като не знаеш-питаш, ровиш в интернет (форума), писано е 10 000 пъти за грундиране на стена, условия, латекси, влажност и т.н.ЧЕТЕТЕ БЕ, ХАЙМАНИ!

Към модератор-заключи поредната тема на мързеливец, отказал да чете.
lazov85 - помощник
Spokoiniq написа:
Колора е добре, но има много по-финни и лесни за работа материали (F2, Sheetrock) като за кит.Мазилката и гипса трябва да са ти сухи, а не да ги запечатваш с латекса, рано си го купил.Бетонконтакт се ползва за други цели, не за грундиране преди латекс!Като не знаеш-питаш, ровиш в интернет (форума), писано е 10 000 пъти за грундиране на стена, условия, латекси, влажност и т.н.ЧЕТЕТЕ БЕ, ХАЙМАНИ!

Към модератор-заключи поредната тема на мързеливец, отказал да чете.
Първо - благодаря за отговора. Можеш ли да ми кажеш малко повече за F2 & Sheetrock?

Второ - търсих доста във форума , но не открих нещата, които ме интересуваха. Надявах се тук да се получи дискусия - всяка тема има нещо различно, не става въпрос за мързел..

все пак ако е против правилата - окей.

Тема "Боядисване стени / време .." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: