Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
chino_sz - напреднал
Здравейте на всички.Искам да попитам за някакъв продукт кото може да се закупи на българския пазар, с която помощ мога да напластя една пластмаса.Тоест да го използвам като кит но да хваща на пластмаса.Използвах епоксидна смола, но с нея нищо неможах да направя, тъй като много бавно съхне и много е течна и постоянно се разлива и то на където нетрябва.Благодаря предварително за помоща.
ebahti - майстор
кит за кола и втвърдител-лови на сичко :wink:
chino_sz - напреднал
и аз затова си мислех от самото начало, но се чудех дали ще държи.Тъй като после мисля и да го шкуркам.Да не е да падне след шкуркането?
sian - специалист
Опитай с влакнест на боди. Ако е нещо прецизно си има спец. за пластмаса.
toni_g79 - специалист
chino_sz написа:
и аз затова си мислех от самото начало, но се чудех дали ще държи.Тъй като после мисля и да го шкуркам.Да не е да падне след шкуркането?
Ако е голяма поправката го мини отдолу с влакнест кит,той също се шкури,и после го доизгради с обикновен кит.
ebahti - майстор
комшията бойдисва коли-китосва сичко-и ламарини и пластмасови брони :idea:
chino_sz - напреднал
не ми е чак толкова голяма поправката.Даже бих казал че е нищожна.Ще ви послушам и направо ще си взема кит за коли.А да ми препоръчате нещо като марка, или няма чак такова значение?

Тема "кит за пластмаса???" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: