Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
ivec - специалист
Здравейте! Реших да си пребоядисам тръбите на парното. Понеже вече има 4-5 пласта боя и на места е напукана, идеята беше, да сваля старата боя до основа и да започвам отначало. Първо опитах с пистолета за горещ въздух. Дали защото са пълни с вода и не могат да се загреят, или с годините боята се е изпекла, не се получава! За 10 мин - 5 см2. Отидох и купих "Removal" на Леко, но и с него нищо не става. Преди 7-8 години с "Терминатор" един чугунен радиатор го направих като нов!
Всички мнения и препоръки са добре дошли. На всички отзовали се, предварително благодаря!
ieiei - специалист
Със шкурка докато станат гладки,без да сваляш цялата боя.
ivec - специалист
Е да, ама на места вече я свалих. Ако не я сваля цялата ще е грозно!
toni_g79 - специалист
Не знам дали с горелка няма да стане,пробвай ако имаш някоя под ръка!!!
marian1 - майстор
с топлодух по желязо и аз не съм случвал.Защо не опиташ,аз така съм го правил няколко пъти много успешно,с лист от ел. ножовка-онези сините,наточваш и движиш по тръбата като че дялкаш кора на дърво.Когато свикнеш,става бързо и лесно! Или пробвай със смивка.Успех!
Илиян Илиев™ - майстор
Не се хаби. Давай само с шкурка, а празното с кит за коли и пак шкурка.
housedoktor - майстор
Малък ъглошлайф и ламелен диск със шкурка.Ако е близо до стена ще ти е трудно отзад,но и без това не се вижда там.Сложи си маска,защото някой бои имат съдържание на олово
marian1 - майстор
ако ползваш ъглошлайф,задължително очила :cool: - личен опит - една седмица карах автомобила си с превръзка на лявото око - от тогава знам че очите са много важни - а за управление на автомобил -ОСОБЕНО ВАЖНО лявото - пробвайте! :lol: :lol: Успех колега....
ivec - специалист
А бе май този Removal все пак ще свърши работа. Намазах за 3-ти път към 17.00 и излязох. Преди малко се прибрах, боята на "юфка" Утре я остъргвам и мажа пак. Едно време с "Терминатор" ставаше къде, къде по-бързо. Смятам да приложа и някой от вашите съвети. Благодаря още един път на всички!

Тема "Моля за съвет!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: