Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
spro - специалист
Здравейте Колеги,
Моля за съвет.
Бленувам да си закупя лира за баня с нагревател. Цените които намерих бяла 200лв., хромирана 500лв., искам да си купя обикновена и да си я пръсна с хромирана боя. Мога ли да направя такова нещо или само мечтая?
Цена боя?Става ли тази боя за баня?.
Много випроси на които не мога да отговоря, а ми се иска да имам изход ,по-лек за и така ограничения ми бюджет.
Благодаря ви.
ArturDent - Почти Безобиден
Трябва да си намериш небоядисана...
spro - специалист
Навсякъде ги продават боядисани в бяло.
Ще трябва да я минеш със ситна шкурка, след това с грунд, боя , може и лак.
Всичко това със спрей за автомобили - има хиляди цветове. Може и металик да докараш. Флакона е 10-20 лв. Автоджамбазите ще те ориентират.
spro - специалист
А на температура и влага боята дали ще издържи?
Температура, по принцип даже е добре да опечеш боята - с пистолет за горещ въздух. Ще издържи. При теб ще имаш 90 градуса максимум...
Влага - всеки автомобил стои на дъжд....

Човече, става въпрос за авто-боя...
aiako - специалист
Тъй като не знам за какво говорите ще помоля да ме извините ако бъркам нещо.
Защо не си вземеш една такава лира и не отидеш на песакоструй + прахово боядисване. Това правят на алуминиевите джанти. никел май не могат да ти докарат но металик могат. Ако пък не могат никел , само ти свалят боята с песакоструй а после може или спрей или никел- баня или както ми се казва там...
spro - специалист
Благодаря ви ще попитам за цени на боя, марка и ще опитам.

Тема "Хромирана боя 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: