Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
Kamikadze - напреднал
Наскоро смених дограмата. Вчера шпакловаха около прозорците. Поради факта, че в стаята има мебели (не ми се занимаваше да ги изкарвам от стаята) реших да не пребоядисвам цялта стая. Сега искам да попитам как ще е по - добре да процедирам. Да боядисам само стената на която са прозорците или и съседната до нея стена. Стаята в момента е боядисана в бледо синьо. Мисля цвета да си остане син, но малко по - светъл. С червено съм отбелязал там докъдето ще се отсича новия цвят.

Прикачен файл

13301.jpg
13301.jpg (18.87 KиБ) Видяна 2606 пъти

Прикачен файл

13271.jpg
13271.jpg (36.82 KиБ) Видяна 2606 пъти

Прикачен файл

133311.jpg
133311.jpg (20.65 KиБ) Видяна 2606 пъти
sspoko - специалист
http://www.orgachim.bg/virtual/ поиграй си малко тук и ще разбереш какво точно ти трябва
toni_g79 - специалист
Може да боядисаш цялата стая ,като по-тежките мебели може да не ги местиш,а да боядисаш около тях.Така или иначе няма да се вижда зад дях!!!
Kamikadze - напреднал
toni_g79 написа:
Може да боядисаш цялата стая ,като по-тежките мебели може да не ги местиш,а да боядисаш около тях.Така или иначе няма да се вижда зад дях!!!
Мислил съм за този вариант, но го изключих. А и вече съм послал найлон там където ще се боядисва. Та затова сега ми остана само да реша как е по - добре. Само 1ната стена или и 2те.
toni_g79 - специалист
Kamikadze написа:
toni_g79 написа:
Мислил съм за този вариант, но го изключих. А и вече съм послал найлон там където ще се боядисва. Та затова сега ми остана само да реша как е по - добре. Само 1ната стена или и 2те.
Аз мисля,че едната е по-добрия вариант.Боядисвал съм стаи в които едната стена е различен цвят.Всичко е въпрос на вкус.Може и да почнеш с едната и да видиш как стои и ако не ти хареса боядисай и другата,и ако пак не ти хареса цялата стая :lol:
Kamikadze - напреднал
Ако се получи нещо подобно като на първата картинка мисля че ще е добре. Но мен ме притеснява, че на стена за която се колебая има комин, който ще трябва да остане във сегашния си цвят и ми изглежда че ще стане мн циганско :?

Прикачен файл

Copy of 1338.jpg
Copy of 1338.jpg (22.21 KиБ) Видяна 2533 пъти

Прикачен файл

room_wall_blue.JPG
room_wall_blue.JPG (28.67 KиБ) Видяна 2533 пъти
Kamikadze - напреднал
Накрая реших да пребоядисам само едната стена. Мисля, че стана добре. И цвета, който исках успях да нацеля

Прикачен файл

15.jpg
15.jpg (62.68 KиБ) Видяна 2399 пъти

Прикачен файл

14.jpg
14.jpg (74.86 KиБ) Видяна 2399 пъти

Прикачен файл

13.jpg
13.jpg (88.91 KиБ) Видяна 2399 пъти

Прикачен файл

12.jpg
12.jpg (76.85 KиБ) Видяна 2399 пъти