• 1
  • 2
Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
Здравейте всички искам да попитам с какъв грунд да мина върху блажната боя за да хване латекс (мога ли да ползвам С200 като грунд)
очаквам да ми отговорите защото сме се хванали да ремонтираме входана блока
mumar - специалист
В декупажа се използва тази техника за напукване- състаряване-С200 и латекс. :? Имаше такава тема за боя и латекс, потърси я, скоро я гледах.
pavkatay - майстор
Тук някъде бях писал,че преди повече от 10 години брат ми боядиса радиаторите с латекс върху блажна боя-още не е мръднало.
Аз от две години съм с такова изпълнение -няма проблем.
А преди 7-8 години в един търговски обект,който ползвах боядисах всичките стени (70-80 м2) с латекс върхублажна боя. За 5 години дори люспа не се надигна.
Но си има изключения и метода със сигурност не отговаря на технологията :) .
Благодаря за информацията колеги но ме интересува дали да мина предварително с С200
housedoktor - майстор
Бетон контакт е по -добре.С Ц 200 става също -разрежда се 1:8 с вода
pavkatay - майстор
housedoktor написа:
А контактните грундове(бетон контакт) нали имат зърниста структура-поне тези с,които съм работил. После стента ще стане доста релефна :?
wentii - специалист
pavkatay написа:
housedoktor написа:
А контактните грундове(бетон контакт) нали имат зърниста структура-поне тези с,които съм работил. После стента ще стане доста релефна :?
На боро не е с такава структура и за тази цел става
svetliopi44 - Чирак...
Аз пък си мисля ,че на Боро контакта отдавна е гола боядисана вода която за нищо не става ... и като вземем факта че се прави мокро върху мокро ,не знам каква цапаница ще стане ... праскай направо латекса ,нищо няма да му стане Ц-200 също не слагай ...по добра запечатка от блажната боя незнам дали има ... тва Ц-200 каква спойка ще направи с боята е много съмнителна история...
trix - специалист
на сайтовете на производителите има технически листове кой продукт на каква основа може и не може да се полага
Synthy - специалист
Грундирай първо с разреден латекс като мляко (примерно 4;1 в полза на водата). Като изсъхне мини още веднъж, ако има някъде непокрито и след това върху изсъхнал грунд си праскай с латекса както си знаеш.
  • 1
  • 2

Тема "Латеск върху блажна боя" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: