Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
Здравейте,

Кажете откъде да си взема мече за блажна боя което да не пуска власинки??? Досега от няколко магазина вече купувам специално мечета за блажна боя, но всичките пускат власинки. Пробвах и с дунапренено - разгражда се и започва да се рони.
Боята е Леко Емайллак Супергланц, ако има значение.
housedoktor - майстор
Мечето се мие преди употреба с вода и сапун
MamaMy - майстор
Вземи си от тези мъхнатите жълти на цвят. И наистина се мие с вода и сапун преди употреба. :2thumbs:
Здравейте,

Благодаря за отговорите. За съжаление нито разреждането на боята, нито водата и сапуна помагат. Положението е същото - остават власинки и то доста. Относно жълтите мечета, предполагм имащ предвид т.н. флок мечета - с тях положението е доста по-зле отколкото с велурените - остават много повече от тънките жълти косъмчета.
Някакви други предложения?
Армагедон - специалист
ангажирай си бояджия и си пий кафето отстрани
маречков - специалист
Армагедон написа:
:lol: :lol: :lol:

muffty, спестеното от майстор си го дал за мечета и боя.
Аз ползвам един валяк и една вана от 4-5 години и нищо не ми пуска, незнам твойте от къде са и как точно ги ползваш, че да ти редят плетки по стената.
И за да не ме грабнете сега да поясня, че инструмента съм го ползвал за боя в апартамента, след година на село и т.н., но старателно си го мия след всяка употреба.
toni_g79 - специалист
маречков написа:
Армагедон написа:
:lol: :lol: :lol:

muffty, спестеното от майстор си го дал за мечета и боя.
Аз ползвам един валяк и една вана от 4-5 години и нищо не ми пуска, незнам твойте от къде са и как точно ги ползваш, че да ти редят плетки по стената.
И за да не ме грабнете сега да поясня, че инструмента съм го ползвал за боя в апартамента, след година на село и т.н., но старателно си го мия след всяка употреба.
Миеш си мечето от блажна боя :? За да не пуска влаканца.може да се измие да се изсуши със силно въртене в някое дърво после да се облепи с тиксо и да е развие тиксото и ако пак се скубе -през прозореца :lol:
маречков - специалист
toni_g79 написа:
Миеш си мечето от блажна боя :? :lol:
Блажно не съм мазал и няма да си сложа такава боя никъде. Но и от блажна ще си го измия. Кореселина е по -ефтин от валяка, а и мразя да хвърлям инструмент.

Тема "Мече за блажна боя" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: