Майсторите (фина шпакловка и боя) си тръгнаха. И оставиха неща за довършване. При отцепването между два цвята (имам такова само на ъгли - вътрешни и външни) е леко къдраво. По-точно не къдраво, а не е по права линия, примерно както ако се ползва тиксо. Как да го направя равно?
Има малко пръски от едната боя върху другата. Как да ги оправя?
На малките страници около прозорците е боядисано с четка и личат следите от космите. Как се поправя това?
Сигурно ще питате за снимки, но в момента нямам, вероятно след ден-два ще кача.
И само да спомена, че понеже бях пуснал тема, че търся кой да го направи: не се нахъсвайте срещу избора ми. Мисля, че минах сравнително леко и безпроблемно през това приключение, наречено боядисване. Дефектите, които останаха не са фатални (друг е въпроса, че ми се иска да ги няма).
Има малко пръски от едната боя върху другата. Как да ги оправя?
На малките страници около прозорците е боядисано с четка и личат следите от космите. Как се поправя това?
Сигурно ще питате за снимки, но в момента нямам, вероятно след ден-два ще кача.
И само да спомена, че понеже бях пуснал тема, че търся кой да го направи: не се нахъсвайте срещу избора ми. Мисля, че минах сравнително леко и безпроблемно през това приключение, наречено боядисване. Дефектите, които останаха не са фатални (друг е въпроса, че ми се иска да ги няма).
Последна промяна от ribnikolaevi на вт фев 08, 2011 8:57 pm, променено общо 1 път.