• 1
  • 2
Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
Fender_str - специалист
Искам да ви попитам дали праховото боядисване е приложимо за алуминий и къде във Варна мога да намеря.
velsi - Почетен майстор
Е, хубава работа, че нали всички бели (и не само) алуминиеви профили идват прахово боядисани. Виж за Варна не мога да помогна.
zinaida - напреднал
Прахово боядисване има в двора на Янко Костов
Fender_str - специалист
Супер почти до Янко Костов работя :)
Fori - специалист
С голямо закъснение но все пак . Защо не си запазиш цвета на алуминии? До колкото знам има и безцветен лак за прахово боядисване, не знам за Вас, ама МЕН цвят алуминии или сив металик много ме радва и да се скрие алуминии под бяло не е добре, ама въпрос на личен избор. Успех.
gavrail - помощник
Да посъживя малко темата, гледам че velsi е от В.Т. къде има прахово боядисване. Мисля да питам тук таме дали ще може полирани джанти да се минат само с лак за прахово боядисване.
velsi - Почетен майстор
Къде има ли? Ами при мене. :-D Аз в момента това работя. Обаче за такъв лак не съм чувал. Ти ако си виждал някъде...
kabel96 - специалист
Прозрачна боя за прахово съм виждал на детайли от месинг за на вън.Ще питам къде е правено ако имам път на там.
Spokoiniq - майстор
Прозрачен лак правят всички, на всички детайли, които съм правил прахово металик винаги и една ръка прахов лак.Учудвам се, че не ползвате...На INVER примерно, Пласто ги внасят.
  • 1
  • 2

Тема "Прахово боядисване на алуминий." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: