Колеги след като миналата година шпалкловах цялата стая с мрежа ,теракол,сатен и накрая с колоркит ,боядисах ,вкарахме гардеробите и леглата .Вече ми беше писнало на мен,пък и на приятелката ми за това ,че ставаше бавно ...вски ден след работа около 10-15дни ....ремонта го започнахме,защото сменихме дограмата после обръщане и решихме поне да изпипаме и стените и така....дотук всичко е добре ама дюшемето има на места дето е отворило(това мисля да напълня с кит за дърво, ама ми се иска да го изшкуря и за целта намерих пита за флекс 125мм и готови шкурки.....питането е ще стане ли нещо или заради високата скорост ще има много прах и язък за скоро боядисаните стени... вариянта за ламинат отдвна отпадна защото трябва да се мести всичко и единия гардероб е толкова плътно до тавана ,че няма да може д асе върне на мястото си .....заради него наи ме е яд че не сложихме картон на тавана ама това е отделен проблем.....А пък за паркетчия да доиде да цикли 10-12квадрата не ми се вярва или пък цифрата ще е неоправдана.....Ако мислите че идейте не са добри да слагам 1 готин килим и да забравя за проблемите....лаковете който намирам в кварталната железарийка са на леко ,имат и различни цветове ....заслужава ли си лекото?ако не за пода ще го ползвам за освежаване на 1 врата...
благодаря за отговорите....с лаковете не съм много на ти....
благодаря за отговорите....с лаковете не съм много на ти....