Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
avitor - специалист
Само едно искам да допълня. Трябва да си наясно какво е латекс т.е. при боядисване с латекс стената се запечатва и когато решиш да го отстраниш той се бели, като найлон. В България сме свикнали на всичко да казваме латекс. В Баумакс ще има една марка бои Genius Pro. Това са немски бои и всяка от тях има сертификат за качество. Там предлагат латекс екстра и наистина е латекс, 100 % латекс клас 1. Имат и бои, които ти дават такова покритие на боята, че с някои други подобни бои ще го постигнеш с 2-3 нанасяния. Според мен отиди до там и погледни.
stiv1961 - майстор
Колега, с кого си хортуваш :-D
toni_g79 - специалист
avitor написа:
Само едно искам да допълня. Трябва да си наясно какво е латекс т.е. при боядисване с латекс стената се запечатва и когато решиш да го отстраниш той се бели, като найлон. В България сме свикнали на всичко да казваме латекс. В Баумакс ще има една марка бои Genius Pro. Това са немски бои и всяка от тях има сертификат за качество. Там предлагат латекс екстра и наистина е латекс, 100 % латекс клас 1. Имат и бои, които ти дават такова покритие на боята, че с някои други подобни бои ще го постигнеш с 2-3 нанасяния. Според мен отиди до там и погледни.
Чудих се как да отговоря.И не ми идва нищо друго освен ГЛУПОСТИ.Вземи попрочети преди да пишеш,чул-недочул.Остави тази боя да изсъхне много хубаво да видим как ще я обелиш.Еластичността и е само в началото,докато не е хубаво изсъхнала и захванала за повърхността.И са еластични сами лъскавите бои,матовите нямат такава еластичност.За твое сведение не само в бг казват на всички бои латекс.Латекс казват и в САЩ за почти всички водно разтворими бои.За да предпазва от вода,боята трябва да има здрава и гладка повърхност.Такива са лъскавите бои.Затова обикновенно в бани се ползва най-малкото сатен..... За суперпокривността,какво да кажа пак същото :-D
П.П Само да ти кажа да не се излагаш-в латексовите бои НЯМА ЛАТЕКС....

Тема "Боядисване" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: