Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
Слави74 - помощник
Моля за съвет.Смених си изолацията на терасата.Досега беше с XPS.Смених я с EPS.Шпаклована е с лепило за топлоизолации.До самата стена на която е топлоизолацията не достига директно дъжд и сняг.Дограмата е алуминиева,плъзгаща,неплътно уплътняваща.Питането ми е с какво да я китна-гипсово лепило,колоркит за вътрешно ползване ,или колоркит за външно ползване.И след това с какво да боядисам цялата тераса-досега беше с латекс за влажни помещения на Лакпром.Благодаря предварително.
EDI - майстор
Без китове.Шпакловаш си изравнително със шпакловката за топлоизолации, или ако ти е свършило си купи една торба бяла шпакловка за топлоизолации.Отгоре, ако не искаш мазилка, силиконова боя всякаква има.
Слави74 - помощник
Искаш да кажеш фасадна силиконова боя?Добре де колкото и добре да го шпакловам и после да го препердаша пак не става идеално гладко за боя.Пробвал съм за това питам за други варианти.Все пак тези лепила не са гипсови или гипсови шпакловки.
EDI - майстор
Вземи си бяла смес на ТЕРАЗИД, с нея съм работил много е пластична, със ситно зърно, дава идеален повърхностен слой, изключително здрава.На другите поризводители белите смеси също са много добри.Аз не бих си сложил кит, независимо на каква основа е.Вярно, че стената ти е на сухо, но все пак.Някой друг от професионалистите във форума ако е работил с китове отвън, може да се включи и той да каже как е.

Тема "Съвет за боядисване на закрита тераса" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: