Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
Здравейте,
Родителите ми в момента стягат етаж от къща, за който са били купени фазерни врати преди години, но никога не са използвани. Вратите са добре съхранявани, като нови са, нямат измятания и напуквания. По някакъв начин трябва да ги докарам в приличен вид. Преди 2 години имах подобна задача за изпълнение в апартамента си. Целият ремонт ми глътна много пари и нямах възможност за нови врати. Наложи ми се да боядисам старите фазерни врати и да ги освежа. Разликата беше, че вратите бяха вече боядисвани и единственият ми изход беше пребоядисване. Тогава купих хубава боя на Левис, нови брави и шилдове и се получи доста добре.
Сега трябва да повторя процедурата, но на чисто нови врати. Допитвам се до Вас ако може да ме консултирате, дали няма по удачен вариант за вкарване в приличен вид, освен боядисването. Според Вас има ли някакъв лак/байц или друг продукт, с който да докарам някакъв леко дървесен вид на вратите, а да не ги боядисвам с бяла боя, която ползвах вкъщи. Предпочитам матовият ефект отколкото гланца. Виждал съм подобна врата лакирана с безцветен гланцов лак и не ми харесва.
Благодаря предварително.
Поздрави.
miliad - майстор
Вариант 1:Ако фазера е с фурнир отгоре/има шарка на дърво/ или пък не е фазер а шперплат можеш да лакираш.Писано е доста във форума за оцветяване и лакиране на дърво.
Вариант 2: Ако е само фазер ти остава боядисване в цвят или имитиране на дървесна шарка/фладер/. Малко по надолу има една такава тема.
Купих бяла боя, каквато бях ползвал и преди, този път гланцова по желание на майка ми.
Ще пиша какъв е резултата.
Поздрави.
bormanbg - помощник
rusinov написа:
Купих бяла боя, каквато бях ползвал и преди, този път гланцова по желание на майка ми.
Ще пиша какъв е резултата.
Поздрави.
Как стана? Направи ли ги?

След 4 дни мисля да си ходя и да оправя у нас вратите на нашите...заради това питам как е.

Тема "Боядисване/лакиране на нови фазерни врати." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: