Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
Здравейте

Като новобранец във форума незнам дали тук е правилното място за тази тема ,но да питам ... Как се постига този ефект на бялото от снимката виждал съм и такива мебели изглеждат сякаш са боядисани с латекс :) смятам да си направя масичка от палети като тази и ефекта на това бяло много ми допада.

Поздрави

Прикачен файл

il_570xN_280857960.jpg
il_570xN_280857960.jpg (103.89 KиБ) Видяна 3678 пъти
mumar - специалист
Като на новобранец обяснявам, че има раздел за "четки и боички, вапцане" и др. http://www.napravisam.bg/forum/viewforum.php?f=25
С този ефект се работи мнооого внимателно, защото, колкото и да е хубаво, не винаги се връзва на обзавеждането и в даден момент е клошарско...
А точно това се постига чрез първоначална обработка на палето- почистване, шкурка и др. след, което се маже неравномерно с бяла боя.
Където е много равномерно :mrgreen: се зашкурва
От кой град си и най- вече от къде си намери палета? :?
Ами от работа си ги взех от Бургас съм и естествено че ще се изшкуркат перфектно някои са доста зацапани защото е имало варели с масло върху тях и на места имат леки петънца .

Ако може някой от модераторите да ми премести темата в правелният раздел да не пускам нова :)

Поздрави

Забравих да добавя ,че само ефекта искам да постигна от снимката масата не мио харесва на моята ще и сложа стъкло по-добре да стане .Отделно това го правя за фотостудио където не ми пука какво ще е обзавеждането :) смятам легло и диван да си направя пак от палети .

Тема "Как се постига този ефект" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: