Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
4epHokocka - помощник
Здравейте.
Гледам рекламите на едно чудо за боядисване и се чудя дали е вярно. И жени го ползват. Вие знаете ли нещо

http://www.topshop.bg/paint_bullet-1721203-mm.html

Гледах подобни в Практикер или Метро, не помня, но бяха дори по 60 лв. Някаква като прахосмукачка, най-вероятно духачка дава въздух за пистолета. Трябва ми за блажна боя.
puh4 - специалист
Не вярвам да е толкова перфектна.
Subsa - специалист
Моята е на Fireline (метро), не че не боядисва, но ужасно много разредител иска в боята докато започне да го прави на мъгла, преди това го изкарва на струйка.
Иначе покрива добре, но много бръмчи.
4epHokocka - помощник
Subsa написа:
Моята е на Fireline (метро), не че не боядисва, но ужасно много разредител иска в боята докато започне да го прави на мъгла, преди това го изкарва на струйка.
Иначе покрива добре, но много бръмчи.
Точно това имах предвид. Но ми казаха, че работи само с много рядка боя. Няма ли опастност да се разтече?
marmoz - специалист
Доста се съмнявам че ще върши работа.Електрическа не съм ползвал незнам въобще работи ли или само бръмчи.
А за това че не цапат си е пълна лъжа.Аз боядисвам с компресор и пистолет и винаги ползвам хирургически ръкавици/1 кутия 100 броики маи бе 5 лв/ ползваш хвърляш :)
Subsa написа:
но ужасно много разредител иска в боята докато започне да го прави на мъгла, преди това го изкарва на струйка.
Това зависи от мощноста на въздушната стуя ,вида на боята и машината която се ползва.
marmoz - специалист
Какво ще боядисваш ?
На открито или на закрито е?Ако е на закрито имаи предвид че от пулверизацията се образува облък и си полепва по кожата и косата :)
4epHokocka - помощник
marmoz написа:
Какво ще боядисваш ?
На открито или на закрито е?Ако е на закрито имаи предвид че от пулверизацията се образува облък и си полепва по кожата и косата :)

Дървени столове, етажерки и други дребни мебели.
С четка ми изглежда трудоемко и не толкова качествено.
marmoz - специалист
4epHokocka написа:
Дървени столове, етажерки и други дребни мебели.
С четка ми изглежда трудоемко и не толкова качествено.
Да трудоемко,не достигаш до всякъде,не е толкова равномерно колкото с машинка.
4epHokocka написа:
Трябва ми за блажна боя.
Сега с блажна боя ли са боядисани?Защото по принцип за дърво се ползват лакови покрития.
Нямаш ли някои познат да го изюркаш да ти ги боядиса,цапа,отделят се изпарения/водят до замаиване и по сериозни проблеми/,трябва да си търсиш машинка и др. :) .
stiv1961 - майстор
Балдъзата купи на баджанака за рожденния ден предния модел- пейнт зум. Като се наложи да боядисва балдъзата го отнесе- майка и беше благославяна доста пъти :-D . Сега си лежи в кутията бедния фалшификат на пистолет за боядисване- 140 кинта на вятъра :-D
nikolson - майстор
Това са маркетингови глупости.Китайски боклук,натоварен с разходите за реклама.
http://www.zzshop.bg/index.php?l=search ... s[cid]=404
Работи с бутална помпа,без въздух,ниска мощност.Материалът трябва да е с много нисък вискозитет.

Тема "Моля дайте съвет за една машинка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: