Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
katcko - специалист
Здравейте колеги,попаднах на ето този продукт из нета и искам да чуя мненията ви за него,защото доколкото разбирам може да се боядисва върху стиропор и става като мазилка без мрежи и шпакловка...Понеже имам три открити тераси на които ще се слага ТИ възможно ли е да се използва?

"КВАРЦОВА РЕЛЕФНА БОЯ
акрилна, силиконова бяла и в цвят, Директива 2004/42/ЕС

Предназначение
Предназначена е за интериорно и екстериорно боядисване в жилищни помещения и сгради и директно нанасяне върху всякакъв вид стиропор /EPS,XPS/, фасадни повърхности и др. Притежава силна адхезия към стиропорена повърхност и при използването и не е необходимо да се извършва шпакловане, поставяне на армираща мрежа, грундиране и нанасяне на мазилка. Структурен ефект “мазилка”. Може да се тонира с акрилатни тониращи бои”Супер цвят”
Грунд
Бетонгрунд контакт
Импрегниращ грунд АК-011 или АК-011К
Разход
5-6 кв.м/л; 280-350 гр/кв.м
Съхнене
90 мин. при 20ºС
Интервал на препокриване:
не по-рано от 90 мин
Опаковка
от 5.5 л до 18 л"

http://www.lackprom.com/produkti/detail ... html?pop=0

(извинявам се ако съм объркал раздела)
VLADO66 - майстор
Шпакловката, мрежата и ръбохранителите предпазват ТИ от външни въздействия.Не е проблем да боядисаш с каквото поискаш/даже може да стане красиво/,но след това ще позеленееш ако случайно се подпреш на ТИ и пръстите ти влязат в нея.
katcko - специалист
Да,не се бях замислял за това,но тя изолацията е 2кв под прозореца и останалото е над него,така че няма да има особен допир.Явно обаче никои не го е ползвал

Тема "Външна ТИ без шпакловка и мрежа?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: