Здравейте, я дайте някакви идеи тук че опитах с няколко програми за дизайн ала не се получава....
Правя ремонт и трябва да избера някакъв ламинат и тапети. Стаята не е много голяма (всекидневната) 18кв. и има само един двоен прозорец, тъмно е, решил съм тапетите да са светли че да може да се освети малко стаята, ама ламината.... ако е светъл няма ли да се изгуби контраста спрямо светлите стени и таван? А пък тъмен да не го направи подтискащ....
Дайте малко идеи и опит.

Правя ремонт и трябва да избера някакъв ламинат и тапети. Стаята не е много голяма (всекидневната) 18кв. и има само един двоен прозорец, тъмно е, решил съм тапетите да са светли че да може да се освети малко стаята, ама ламината.... ако е светъл няма ли да се изгуби контраста спрямо светлите стени и таван? А пък тъмен да не го направи подтискащ....
Дайте малко идеи и опит.

Има някакви правила знам за това коя стена да е по- тъмна, кои да са светли, какви да са срещу прозореца.... търсех в нета но неуспях да намеря такива насоки. Първо тапетите ли да харесам и после да нагодявам ламината спрямо тях като цвят или първо пода и после тапетите
   Има някакви правила знам за това коя стена да е по- тъмна, кои да са светли, какви да са срещу прозореца.... търсех в нета но неуспях да намеря такива насоки. Първо тапетите ли да харесам и после да нагодявам ламината спрямо тях като цвят или първо пода и после тапетите   хич не е лесно щот оплескаш ли нещо вече си дал кинтите....
 хич не е лесно щот оплескаш ли нещо вече си дал кинтите....