Здравейте! Реших да се възползвам от топлото време, за да боядисам парапета на терасата, който е от желязна щина и боядисван от мен преди 4-5 години с чешка бяла боя на водна основа. През 2009г. заварихме хоризонтално желязна решетка ( като скара), срещу неканени гости ( живея на втори етаж). Майсторите, които монтираха решетката я боядисаха с боя "Протект" 3 в 1. Е да ама решетката започна да ръждясва. На всичко отгоре се оказа, че магазинът, от който купих боята вече го няма ( става въпрос за София, близо до бившата сграда на Енергопроект). Ще ви бъда много благодарен, ако ми помогнете със съвет как да постъпя :
1. След преобразувател на ръждата с какъв грунд да мина Цялата метална част - парапет и решетки?
2. Каква боя на водна основа или друга бихте ми препоръчали.
3. С какво мече да работя - дунапрен или от другите - с естествен косъм.
Понеже следя редовно форума силно се надявам, че ще има знаещи и можещи, които биха ми помогнали със съвет. Предварително благодаря на всички отзовали се!!!
1. След преобразувател на ръждата с какъв грунд да мина Цялата метална част - парапет и решетки?
2. Каква боя на водна основа или друга бихте ми препоръчали.
3. С какво мече да работя - дунапрен или от другите - с естествен косъм.
Понеже следя редовно форума силно се надявам, че ще има знаещи и можещи, които биха ми помогнали със съвет. Предварително благодаря на всички отзовали се!!!