Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
бейджан - напреднал
Здравейте.Каква марка боя ще ми препоръчате за вътрешно боядисване на стени и тавани основата е гипскартон и шпакловка.Боядисвано е един път сега втори път ще боядисваме.Питам защото се прецаках с боите на СЕЛТ не покриват дори с 3 ръце.Трябва ми качествена бяла боя имам оцветители.Благодаря предварително за помоща.
mitko414 - специалист
Леко Интернин - много добро отношение цена/качество.

Сигурно ще ти препоръчат и LEVIS, но съм убеден, че като му видиш цената, няма да си го купиш.
boltik - специалист
Две ръце без да разреждаш.Така както е в кофата.Може да мине и с една ръка.Не-разкарвай много,докато се загубят чертите.И не жали боята.
бейджан - напреднал
Купих Леко Интернин даже боядисахме вече етажа.Благодаря че ми е препоръчахте наистина покрива супер.Обаче стените тъй като ги направих цветни в едната стая където е по тъмен цвета на стените горе където съм отсичал сега седи по тъмно явно защото четката покрива с повече боя как мога да го оправя с малко валяче ?
mitko414 - специалист
Изчакай да изсъхне добре, може да не се наложи да предприемаш нещо.
Ако е след това те дразни, идеята ти да "прелееш" с малко валяче е добра.

Тема "Боя за вътрешно боядисване" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: