Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
BAT_GOIKO - специалист
Здравейте,

наскоро след като направих отвора за коритото на мивката, по иснтрукция на мивката часта на плота която е с финните дървесни частици и смоли трябва да се лакира с лак за дърво (целта е да се направи така че да не поема вода ако попадне там по един или друг начин). Чинно това бе сторено но с голямата четка. Сега забелязвам (не белия релефен плот EGGER) че наместа лака е нанесен и върху текстурата на плота и не иска да се чисти с вода. Видях до къде ще покрие мивката но си има места където няма да покрие петната от лака. Нека някой ако има опит да каже с какво да го почистя.

Благодаря предварително за съветите.

Поздрави
BAT_GOIKO
Тани - модератор
Пробвай първо върху отпадъчното парче , което е останало от отвора , дали ще се повреди с кореселин и след това пробвай да изчистиш и лака.
BAT_GOIKO - специалист
Здравейте,

намерих изход. Казва се спрей за премахване на боя. Ще му снема характеристиките и ще ги изпиша тук. Много удобна и бърза употреба. Да разбира се изисква се да се понатисне малко с парцалче но важното е че лака излиза без да се нарани плота.

Поздрави
BAT_GOIKO
Тани - модератор
Радвам се , че вече си намерил решение !Смятам, че кореселина би ти свършил работа по-лесно, а и е по-безопасен! Още повече, че лака ти е бил пресен.
VLADO66 - майстор
Свалял съм графити от гаражната врата с Терминатор-на водна основа е и въпреки че вратата ми е фолирана нямаше почти никакви поражения/само там където съм трил зверски фладера леко изсветля/.

Тема "Как да почистя лак за дърво от кухненски плот" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: