Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
maya1 - специалист
Лошо ли и е ако грундирам стените в стая където слънцето грее силно и температурата е висока. Понякога усещам че не може да се диша. А и тези дни са окло 40 градуса пек.Грунда върху стената 1 към 1 ли се прави.Стените са сатен гипс.Благодаря предварително
rendo - специалист
Ако боядисваш с нормален латекс - ядове нямаш , ако си решил да действаш с нещо по екзотично или капризно - тогава ще трябва да се съобразиш със спецификата на матеряла.
Важното е да има отворен прозорец за да е проветриво да съхне хубаво с всичко друго проблеми нямаш.

А що се отнася до грунда , взимаш си дълбоко проникващ грунд той се разрежда 3 към 1 . Нанасяш с валяка като гледаш да няма стичания и капки защото после личат след боядисването , изсъхва и после боядисваш смело.

P.s. - Ако не си много добър бояджия ти предлагам приятелски съвет да сложиш малко вода в латекса, тъй като като е много топло и е нагрята стената много бързо дърпа и ако не си много опитен ще ти е по трудно да го разнасяш хубаво за да не става на черти.

Успех
maya1 - специалист
Имам дишащ латекс. Този става ли за разреждане и грундиране на стените.Аз съм от женски род но се справям по добре и от някои майстори.
rendo - специалист
грунда ти върши работа - не за друго ами за да ти спести латекс и да запечата от долу прахта и мърсотията за да не прозират и да не ти създават ядове. - така, че дйствай

Що се отнася не би трябвало да имаш ядове с латекса да го поразредиш малко - малко малко имам в предвид примерно на 1 кило не повече от 50 - 60 гр. вода зада не стане и много воден все пак.

Успех мацка :irre2:

Тема "Много високи температури при боядисване?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: