• 1
  • 2
Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
tottenham - специалист
реших да си поставя външни первази на прозорците от врачански камък. Понеже знам, че е хигроскопичен ме притеснява, че с времето ще стане грозна гледка от петна и т.н. затова бихте ли ми казали за някакви лакове, грундове и т.н., за да се предпази повърхността на камъка от времето
doc_bg - напреднал
Аз ползвам препарат на италианската фирма"BELLINZONI"- Block70, който върши прекрасна работа. Цената е висока 40лв за литър
tottenham - специалист
и как го използваш? то не се ли третира веднъж камъка, след което той си го попивал и напрактика всичко приключва до там, без допълнителни мероприятия?!
doc_bg - напреднал
Точно така- почистваш, нанасяш еднократно и след минута избърсваш, ако има още разтвор на повърхността
tuninghuman - специалист
а с яхтен лак ако го мацнеш няма ли да стане, колкото и индиански да зву4и?
gotsum - помощник
вместо 40 лева за литър за Белинзони дай 20-21 лева за лак за камъни на Levis
JAMESON - напреднал
С яхтения лак става страшно след около година.Започва да се люпи и е грозна картинка.Преди 6 години не бях чувал за лак за камък,пък и форума не бях го чувал :lol: Та намазах аз една каменна чешма,която баща ми направи и красота.Кефим се всички,докато дойде зимата.От тогава се чудя как да го изчистя тоя лак.
Най-подходящия продукт е импрегнант за камъни. Препоръчвам ти Hydrex на Tenax Spa. За повече информация www.tenax.it или www.tenax-bg.com.
housedoktor - майстор
Водоразтворим лак за камък на оргахим.Прекрасен резултат на ниска цена 9.50 лв кутията .Опитай http://www.orgachim.bg/index.php?locati ... 34&pid=249
emil_v r - майстор
Ще взема да опитам Докторе ,на мойта тераса (мозайка). На клиенти -после.
Чувал съм лоши отзиви за българският лак, но вероятно
не са го и пробвали само приказват.
Виждал ли си го след една година ,има ли следи от него?
Само м/у нас казано скъпият сикенс след година просто изчезва от камъка ,
все едно не е лакирано . :o
  • 1
  • 2

Тема "врачански камък?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: