Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
bugsbunni - специалист
Колеги моля за съвет. Взех си латекс на Levis и в железарията ми дадоха мече за това ( съвсем просто мече), започнах да боядисвам и УЖАС стената стана с тъмни петна. Искам да ви попитам има ли някакъв чалъм за боядисване с тази боя и съответно с какво мече става това.
Благодаря ви предварително! :?
bugsbunni - специалист
Пропуснах да кажа че латекса е червен.
Тани - модератор
Върху какво боядисваш? Аз съм имал проблеми върху нова шпакловка , на която колегите не бяха покрили навсякъде фугенфюлера/гипса и точно там ставаше на по-тъмни петна. Лично мое мнение е , че за червени и оранжеви цветове е по-добре без грундиране! Ти грундира ли?

Това което можеш да направиш е да вземеш някакъв по-евтин светъл латекс и да "грундираш с него докато се покрият петната и се получи равномерна основа. Боядисвай с валяк с по-къс косъм и разнасяй добре боята за да не се получи портокалов ефект!
bugsbunni - специалист
Основата е гипс картон но има поне две ръце бал латекс от долу. По скоро ме притеснява мечето защото имам чувството че не разнася боята. Търкалям като идиот но там от където съм започнал се получават петна. Чудя се дали с дунапренено мече няма да стане по- добре. :?
Тани - модератор
А къде са петната - по снадките между картоните или на произволни места?
bugsbunni - специалист
На произволни места. По- точно там от където започвам с натопеното мече. Преди това естествено го изцеждам но ....... :shock:
тонито - специалист
какво ти е мечето?Аз личо боядисвах с левис и съм много доволен.Покри почти на 90% на първа ръка.Разреждаш ли латекса?Дават му (по спомен) 20% вода .......

Тема "Боядисване с латекс Levis ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: