Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
lakosste - специалист
напролет боядисахме със пастело и в началото на зимата вижте какво се получи.започнаха да се появяват петна които първо помислих че са влага но не са появяват се по вътрешни стени навсякаде кадето е боядисано с пастелото с изключение на два тавана.единият е с фауст а другия с неоцветено бяло пастело.някой може ли да ми каже от какво се появяват тези петна и като реша да пребоядисвам с какво да ги грундирам или нещо такова за да не избият.
само да добавя че не е мухъл не е нещо плесенясало а просто сухи петна.
anmoll - специалист
Без пациент няма диагноза...дай снимка
Тани - модератор
Без да съм видял , предполагам че петната розовеят! Това е от гадното пастело - боядисвай смело и безотговорно! При поява на влага така става! Боядисай с някоя друга боя, но си вземи фабрично оцветена!
lakosste - специалист
опитах се да кача снимки но са голям размер и неможах снощи.а като ги намалих ми се прееба нещо USB-то и сега изобщо немога да качвам.кофти работа но ще опитам да кача снимките.дано да помогне някой
lakosste - специалист
ето снимки

Прикачен файл

S5030073.JPG
S5030073.JPG (117.79 KиБ) Видяна 13584 пъти
lakosste - специалист
още една

Прикачен файл

S5030074.JPG
S5030074.JPG (119.38 KиБ) Видяна 13583 пъти
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
ЕЕБАСИ!!!
anmoll - специалист
Не може да бъде -вие сте рекламно лице на пастело :roll:
Тани - модератор
Е чак пък такава гавра да си правят с хората! Никога вече Пастело!А разреждахте ли боята с вода?
lakosste - специалист
не си спомням дали е разреждана но и да е то ще е много малко.
отначало започнаха по малко да се появяват петната все едно е мокро но не е и това се получи от началото на зимата досега.
единият таван който е само бял няма нищо в другата стая има малко петна но не е както на тези снимки.
та някой ще даде ли съвет.

Тема "някой да даде спешно съвет" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: