Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
Надявам се и съпругът да го запаля та да ми е по-лесно,ама него за сега само за риболов му дай и за друго не го закачай,той като да ме зема ме пита какво мога да правя,че даже това къде не мога обещах да се науча,ама на мене къде ми беше акъла вай. :lol:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Е нищо де, на стари години ще го бършеш, па той ще те топли. Такъв е животът.
Ще се справиш. Пожелавам ти и с удоволствие да майсториш.
От сърце благодаря :heart: пък стане ли нещо ще снимам и ще пиша!!!
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
I da питаш кое-как :wink:
Виж аватара ми и не пиши нищо повече за жената!!! :lol:
sasooooooooo - "специалист"
Всъщност май цитирате моята тема :? . Причината поради която написах цени е хората да се ориентират, а не да ги плаша :lol: . Да 560 ми взеха само за плоскостите, но това са 6бр. 280/200, над 150 детайла. Разкрояване и кантиране за скрина, две нощни шкафчета, легло и гардероб - 310лв. Понеже останаха известно количество парчета от материала, дадох да ми разкроят и шкаф за обувки за още 61 лв.
Както казаха колегите да разкрояваш в къщи е абсурдно и невъзможно, ако беше така аз цях ли да плащам за това?
Но има един вариант, който ще ти хареса - отиваш на Практикер и там има готови отрязани на различни размери плоскости, напасваш си според тях мебелите и ..оппаля :-D .
А това, че имате три дрелки е супер! На едната слагате свредлата, на другата битове за завинтване на винтове /на най-ниски обороти и 5мм преди края на ръка/. Така винтоверта си го спестяваш, а ако не режеш в къщи и циркуляри, прободни триони и т.н.
Успех!
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
tonita2005 написа:
Виж аватара ми и не пиши нищо повече за жената!!! :lol:
Е, да де, виж ми края на подписа...
tassel - специалист
tonita2005 Огън жена си, честно! :lol: Кефиш ме! Мъжът ти за риба, а ти вкъщи с дрелката. :lol:
sspoko - специалист
Колегите са прави за разкроиването поръчай си детайлите и на тоя етап наистина забрави за ръчен циркуляр няма да ти е от особенна полза а е изключително опасен за работа от непрофесионалисти. За по непретенциозни към точност детайли ползвай зеге.
Хе такива мъже да имаше в цяла България нямаше да сме на тоя хал,вече ми е по-спокойно поне знам вече какво да правя,и както казва мъжа ми "Това само на тебе може да ти се случи!"да се надяваме ,че скоро мога да направя нещо по въпроса,за което ви благодаря много на вас момчета!!!

Тема "Съвет за инструменти за съвсем начинаещ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: