• 1
  • 2
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
Здравейте, и аз имам същата ситуация с нашето куче и градината, като се стопи снега и се показаха първите цветя и се оказах пред този проблем.За да не отварям нова тема ще следа тази с интерес.Между временно се чудим дали да заградим с мрежа някъде около 1,5м висока, защото кучето е каракачанка и може да прескача :x , или също обмисляме да направим и ние такава ограда от дъски. Дилемата е, че двора е 1дка, но градината реално е около 700кв. да кажем, и как би изглеждало с толкова оградки (защото имам градинки на различни места).Последният вариант е просто кучето да е затворено и да не го пускаме (само за тази зима ми изяде няколко увивни рози,въпреки бодлите, които гледам от 3г., изрови гоооолеми дупки,"оформи" ми люляка,дървесната ружа и т.н. направо ми се плаче). А кученцето е само на 1г. :lol:. housedoktor ще се радвам ако дадеш още снимки от твоята градина,защото много ми харесва и виждам, че имаш и чемшири,които при мен изобилстват много.
housedoktor - майстор
Освен чемшири имам и каракачанка и немска овчарка.:) Интересното е ,че не прескачат оградата когато се разхождат,а тя е само 50 см.Движат се по алеите .
didosan - напреднал
И аз си направих оградка дървена . Колчетата и те са от дърво , импрегнирани 2 пъти и лакирани също 2 пъти , мога ли да направя още нещо че тази част под земята да не изгние толкова бързо или това е достатъчно
?
  • 1
  • 2

Тема "Декоративна оградка за градината?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: