Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
Колеги, Търся водобран ЛУНЕН КАМЪК. от Пловдид съм и обиколих къде ли не по магазините. съливер, и всички големи строителни хипермаркети + до автогара родопи и в нета из google търся и няма резултат. по надоло са снимките на водобрана който имам и искам да закупя още една пръчка. ако някой е виждал точно такъв, нека ми пише моля. дори и от друг град да е, ще гледам да ми го пратят някак по еконт или ще измисля нещо. само давайте адрес на магазин и тел. за връзка. цвета е от по светлия, не жълтия лунен камък. и до колко знам е на кроношпан.
Много ще съм благодарен на хората които ще ми помогнат

Прикачен файл

P1040827.jpg
P1040827.jpg (94.31 KиБ) Видяна 2726 пъти

Прикачен файл

P1040826.jpg
P1040826.jpg (90.62 KиБ) Видяна 2726 пъти
gogo1113 - специалист
Там, откъдето са купени термоплота и гърба към него не продават ли водобрани от търсения цвят?
naB4o - специалист
В старата фирма където работих (Явор) имаше възможност за поръчка към Кроношпан. НО се чакаше месец, и цените бяха по-солени от другите места, от където си взех моя водобран (бял)
там откъдето взех плота няма водобран такъв цвят. Този който взех е от Алати, но вече не зареждали такъв. обаждах се и на познати във Варна да проберят в онзи Алати и там няше точно този цвят ??? шах и мат. половина кухня с такъв а дръгата без нищо стои.

А за Явор незнам нищо..... ако знаете дайте тел. да звънна.
Здравей колега

Ако все още търсиш водобран, може да провериш във "Съливер" ООД. Намира се на около 200 метра преди КАТ- Пловдив, от дясно (то от ляво са ромите) :) Успех :)

Тема "Търся водобран ЛУНЕН КАМЪК" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: