• 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 306
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
bleki написа:
sasko12345 написа:
Предложиха ми батерий ето го човека- lorion_v@abv.bg 37 v 10 Ah - 330 lv edna malko grozna za bagajnik 355 - aluminieva prodalgovata za ramka i 360lv - za zakachane na kolcheto na sedalkata. Neznam kolkoko e tochen koito iska da mu prati zapitvane. Vijdat mi se cenite. ima i zarqdno za 42 lv
Spoред Гуглето това е шефа на "зекотек" ... няма лошо добри са му цените за сега !
Дано да не ги смени с наближаването на сезона и да не е пирамида де , че колко фалшиви WWW ...
Сашко постни я тук офертата да не затрудняваме човека на всеки да отговаря по одделно .
Какви са тези батерии 2А,5А,20А 1000? ... в американския форум ми изтекоха очите !!!!
sasko12345 - специалист
Файл-а е прекалено голям, максималния размер е 1 MiB da go bqha napravili 100 kb. Choveka kaza che toi si gi proizvejdal. Eto kachih samo ednata ima oste dva vida. Mai tva e cenata deto pishe nisto che pishe bez DDS.

Прикачен файл

Li-Po_Batt.zip
(580.14 KиБ) Свален 272 пъти
moci111 - напреднал
:) пичове хич не се хабете да ходите до експото днес бях вход няма но там кадето са ел колелата един чичка крайно не любезен ми каза да мина по късно че момчето което може да ми даде информация го няма пак и не видях нищо българско в колелата както казват също като колелата на scoot който уж българските "инжинери" са разработили всичко е китайско оргинално само сглобено от българска рака :) :) :)
sasko12345 - специалист
Аз не казах че има нещо българско. Казах че човека който го е нямало прави батериите от китайски елементи естествено. Слага им БМС китайски и ги доработва леко както и контролера. Немога да преценя дали варви повече от мойто обаче двигателя изглежда като 250В А ТОЙ КАЗА 4Е Е 750В. Двойно по малък е от конрадския обаче а като че ли по същия начин набираше.
sasko12345 - специалист
http://evparts.alle.bg/e-bike-kit/ другото което ми привлече вниманието е втория ел двигател за него твърдят че работел до 72волта дали е възможно и контролера издържал без проблем.
scoot - напреднал
Сашко а каква е гаранцията на батериите изработени от китайски елемент ? Да ли знаеш?

Това определено са по добрите батерии.
sasko12345 - специалист
Незнам колко е гаранцията. Кои казваш че са по добрите. Едни плоски такива са елементите ЛИ-ИОН май.
scoot написа:
Сашко а каква е гаранцията на батериите изработени от китайски елемент ? Да ли знаеш?

Това определено са по добрите батерии.
Skot твойта гаранция колко е и каде са произведени ?... то няма много заводи доколкото прочетох ...
Дай цена за литиево нещо за седалката с кутия 12А примерно 36V , ако можете да я надградите лекинко да стане 4++v още по-добре ?
Последна промяна от bleki на съб мар 03, 2012 12:57 pm, променено общо 1 път.
sasko12345 - специалист
Tq ako se nadgradi nqma li elementite da im pada naprejenieto tam pod 2,7v mai beshe i tva moje da e losho za tqh i posle da izdarjat po malak broi zarejdaniq. To siurno BMS se riji za tova de ama neznam.
ralev - специалист
На всякъде се рекламира цена за пробег 0.07 - 0.15ст. за 100км. Но в тази цена не е калкулиран живота на батерията, какъв е той ? Цената на батериите хич не е малка, и ако живота и е около 3г. колко километра ще се минат за тези 3г.?
Не е за пренебрегване и това че зимата не се ползва и това допълнително съкращава живота на батерията.
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 306

Тема "Електровелосипед" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: